Laddar

Rollatorer inomhus

6 artiklar
Fallande ordning
 1. Indoor rollator Silver from Trustcare
  Rollator Trustcare Silver

  Inomhusrollator från Trust Care Sverige – Let's Go Silver. Om du söker efter en modern och högkvalitativ rollator kan vi varmt rekommendera Let's Go. Den är perfekt för inomhusbruk och har fått stor uppmärksamhet internationellt tack vare sin härliga design och användarvänlighet. Den bromsar samtidigt på bägge hjulen tack vare ett bromshandtag som löper över hela handtaget. Du kan alltså bromsa med bara en hand om det behövs. Brickan som medföljer gör det enkelt för dig att ta med något att dricka och en god bok till din favoritplats hemma.

  Det här är en rullator som är mycket lätt att manövrera, och den nätta storleken gör att det kan tas med på många ställen där andra rollatorer ibland är lite för stora. Exempel är badrum, små kök och toaletter. Denna modell är ihopfällbar och förvaras stående på fyra hjul även när den är hopfälld.

  Observera - vi levererar alla rullatorer med pris över 1000 kr fraktfritt inom Sverige!

  1 949,00 kr
 2. Lets Go Indoor Rollator Red
  Rollator Trustcare Röd

  Rullator för inomhusbruk från Trustcare. Modellen Let's Go rekommenderar vi mer än gärna till våra kunder. En rullator som är lätt att hantera, svänger smidigt runt hörn och har ett format som gör att den ofta kan tas med in i trånga kök, badrum och toaletter där andra rollatorer ibland är för stora.

  Brickan som följer med köpet är bra att ha då du lätt tar med dig något att dricka och dagstidningen till din favoritplats hemma. Du kan bromsa med bara en hand tack vare ett enda långt bromshandtag som löper parallelt med handtaget du håller i. Let's Go har mycket hög kvalitet och en modern och funktionell design.

  Vi har många kunder som ibland har svårt att välja inomhusrullator och då rekommenderar vi gärna denna modell då den har många fördelar med sin smidighet, bricka och bromsfunktion. Du kan fälla ihop rullatorn och den förvaras fortfarande stående på alla fyra hjulen. Den är förhållandevis lätt att ta med på en bilresa tack vare sitt kompakta format. Detta är ett mycket bra gånghjälpmedel om du söker efter ett stöd och ökad säkerhet i vardagen.

  OBS - vi levererar alla rollatorer med pris över 1000 kr fraktfritt inom Sverige

  1 949,00 kr
 3. Rollator indoor wood Trustcare
  Rollator Trustcare Trä

  Trust rollator Let's Go för inomhusbruk är ett snyggt och funktionellt designat hjälpmedel. När du behöver lite extra stöd och säkerhet så kan du med den här rullatorn få det du behöver, men även en härlig och modern design. Den är lätt att använda och kan enkelt manövreras i trånga utrymmen som kök, badrum och toalett. Brickan kan du använda för att enkelt få med dig kaffekoppen och tidningen till din favoritplats hemma.

   

  Trust Let's Go har en ett bromshandtag vilket innebär att du bromsar bägge hjulen samtidigt och alltså kan bromsa med bara en hand. Samma bromsar kan användas som parkeringsbroms. Handtaget är mjukt och har precis som resten av rullatorn en härlig kvalitet. Självklart kan du justera handtaget i höjdled. Enkel att fälla ihop och den står då på alla fyra hjulen. Låst med spärr i utfällt läge för extra säkerhet. Trust Care i Malmö som står för designen av denna rullator har skapat ett praktiskt och snyggt kvalitetshjälpmedel, som på kort tid gjorde succé efter lanseringen.

   

  Observera - vi levererar alla alla order över 1000 kr fraktfritt inom Sverige!

  1 949,00 kr
 4. Let'sGo Rollator Silver and Black
  Rollator Trustcare Silver/Svart

  Rullator Let's Go från Trust Care Sverige ger dig hög kvalitet och fantastisk modern design. Ibland behövs extra säkerhet och stöd i vardagen och då rekommenderar vi gärna denna produkt. Rullatorn har ett handtag för bägge händerna där bromshandtaget löper parallelt vilket gör att du kan bromsa med bara en hand, och bromsningen sker då på bägge hjulen samtidigt. Bromshandtaget fungerar även som parkeringsbroms.

  En bricka som medföljer är utmärkt att placera något att dricka och en bok på. Du tar dem enkelt med dig till din favoritplats hemma. Rullatorn är lätt och mycket smidig att använda, den är kompakt och svänger enkelt runt hörn etc. Den är ofta lättare att ta med i trånga utrymmen jämfört med andra inomhusmodeller, exempelvis i små kök, toaletter och badrum.

  När du vill ta den med dig på en resa eller förvara den i ett hörn så kan du enkelt fälla ihop den. Den förvaras enklast stående på de fyra hjulen – även i hopfällt läge. När rullatorn är uppfälld säkras den med en liten spärr.

  Observera - vi levererar alla order över 1000 kr fraktfritt inom Sverige!

  1 949,00 kr
 5. Small basket rollator
  Liten textilkorg till Let's Go
  Liten textilkorg till Let's Go från Trustcare. Till vänster på bilden. Observera att denna produkt passar till inomhusmodellen. (Den kan ej användas till Let's Go Out eller Let's Fly för utomhusbruk.) Om du önskar den större korgen så finns den också här i vår butik och du ser den till höger på bild. Max lastvikt i den lilla korgen är 3 kg.
  129,00 kr
 6. Large basket for Let's Go rollator
  Stor textilkorg till Let's Go
  Stor textilkorg 22 cm djup till Let's Go för inomhusbruk. Max kapacitet 3 kg Till höger på bild Observera att denna produkt ej passar till Let's go Out eller Let's Fly som är för utomhusbruk. Den lilla korgen till vänster på bild finns också här i vår onlinebutik.
  149,00 kr
Fallande ordning