Laddar

Ergonomi

5 artiklar
Fallande ordning
 1. Ergonomic spatula safe grip senior rheumatic elderly cooking
  Ergonomisk stekspade
  Stekspade med ergonomiskt utformat grepp. Bra hjälpmedel för dig som är reumatiker, har nedsatt styrka och värk i händer, leder och armar. Stekspadens greppvänliga handtag minskar belastningen på dina leder och muskler genom att du inte behöver vinkla handleden framåt när du använder den. Det finns flera köksredskap i samma serie här i vår butik. Handtaget är tillverkat i plast (polypropen) och bladet i rostfritt stål. Tål maskindisk

  175,00 kr

  109,00 kr

 2. Ergonomic can opener elderly rheumatic senior safe
  Ergonomisk konservöppnare
  En konservöppnare med ergonomiskt handtag för dig som behöver en mer naturlig position på hand och handled. Det här hjälpmedlet är bra för reumatiker och andra med nedsatt styrka, värk etc. Konservöppnarens handtag minskar belastningen på leder och muskler och förenklar din vardag i köket. Tål maskindisk. Handtaget är tillverkat av plast (polypropen) Bladet är tillverkat av rostfritt stål.

  90,00 kr

  59,00 kr

 3. Nagelborste med sugkoppar äldre senior reumatism
  Nagelborste med sugkoppar
  Nagelborste med sugkoppar som kan användas med bara en hand. Smart hjälpmedel som passar bra både i badrum och kök. Du fäster nagelborsten enkelt med de två sugkopparna på en plan yta. Bra och tåligt borst som är lätt att rengöra. Bra hjälpmedel som förenklar din vardag. Nagelborsten väger 40 gram.

  83,00 kr

  49,00 kr

 4. Scissor tong large handle
  Plocktång med stort handtag
  Plocktång – självöppnande med stort handtag. Om du behöver hjälp att greppa eller plocka upp saker är detta ett bra hjälpmedel för dig. Gripklorna har små räfflade spår som lätt greppar små föremål. Ta bort kycklingben, dra ner blixtlåset eller greppa ett kardborrband. Plocktången är tillverkad av stål med handtag i plast och tål maskindisk. Du kan minska avståndet mellan handtagen vilket minskar öppningsvinkeln på din hand för att greppa plocktångens handtag. Denna tång kan användas både med vänster- och höger hand.
  159,00 kr
 5. Apron Hoop
  Apron Hoop
  99,00 kr

  Slut i lager

Fallande ordning