Laddar

Köksvågar

3 artiklar
Fallande ordning
 1. Diet och köksvåg Beurer
  Diet och köksvåg Beurer
  Dietvåg / köksvåg med minnesfunktion för närings- och kalorivärden för 1000 olika livsmedel. Beurer DS 81 dietvåg kan beräkna mängden kalorier, proteiner, fett, kolesterol och kolhydrater som en portion av ett specifikt livsmedel innehåller. Summeringsfunktionen med minne ger totalvärden för de olika ingredienserna. Köksvågen är I rostfritt stål och glas med en LCD display och gummiklädda fötter för att stå stadigt. Den här köksvågen är även passande för diabetiker som behöver följa värdena av olika ingredienser. En dietvåg är ett mycket bra hjälpmedel i köket för att utvärdera sin kost kontinuerligt.
  579,00 kr
 2. Buy kitchen scale Beurer KS 50
  Design köksvåg Beurer KS50
  Ultra-slim köksvåg av borstad rostfritt stål. Beurer KS50 har även en yta som avvisar fingeravtryck och smuts. Den är bara 14 mm hög vilket gör den mycket enkel att förvara i ett skåp eller låda. Köksvågen kan även väga vätskor och har tara funktion samt kapacitet upp till 5 kg. Du kan ställa in den på gram, ml, lb, oz, fl.oz och siffrorna är hela 18 mm höga.
  449,00 kr
 3. Beurer Household scale KS 59 XXL
  Hushållsvåg 0-20 kg Beurer KS59
  Extra stor köks- och hushållsvåg med kapacitet upp till 20 kg. Beurer KS59 XXL kan användas för att väga mjöl eller stora paket. Vågen har minnesfunktion för senast visat värde samt tara funktion. Trevlig design för ditt kök och lätt att rengöra.
  429,00 kr

  Slut i lager

Fallande ordning