Laddar

Saxar

3 artiklar
Fallande ordning
 1. Fjärdrande plocktång
  Fjärdrande plocktång
  Plocktång – till vänster ser du aktuell modell – till höger den med stort handtag som du också hittar här i vår butik. Plocktången / grepptången är självöppnande och tillverkad av stål med handtag i plast. För att få ett bra grepp är gripklorna räfflade och passar utmärkt för att greppa kycklingben, blixtlås och ta upp små föremål etc. En plocktång är ett utmärkt hjälpmedel i vardagen för dig som har svårt att greppa små föremål hårt. Handtaget på den här plocktången passar både vänster och höger hand och du kan minska öppningsvinkeln på handtaget genom att knyta knuten längre in på snöret. Då behöver du inte öppna handen lika mycket för att greppa tångens handtag. Tål maskindisk. Du hittar även plocktången med stort handtag till höger på bild här i vår butik.
  159,00 kr
 2. Plocktång med fjäder - stort handtag
  Plocktång med fjäder - stort handtag
  En självöppnande plocktång /grepptång för dig som behöver ökad kontroll och precision för att greppa små saker. Med en plocktång kan du enkelt ta tag i kardborrband eller blixtlås eller använda den i köket för att plocka ur en kyckling eller liknande. Ett hjälpmedel som förenklar vardagen om du har nedsatt styrka, rörelseförmåga etc. Plocktången är tillverkad i stål med handtag av plast och passar både vänster och höger hand. Du kan enkelt ändra avståndet mellan handtagen genom att knyta knuten på snöret närmare handtaget. Det gör att du inte behöver öppna handen lika mycket för att greppa handtaget. Denna plocktång har det stora handtaget och söker du samma produkt med normalt handtag hittar du det här i vår butik.
  159,00 kr
 3. sax självöppnande låg vikt
  Självöppnande hushållssax
  Självöppnande sax som passar både vänster och höger hand. Bandet gör att saxen flexar tillbaka vilket gör det enklare för dig med nedsatt styrka och kontroll i handen. Hushållssaxen väger endast 72 gram vilket också gör den enkel att använda. Ett hjälpmedel som underlättar vardagen. Bladen är tillverkade av slipbart rostfritt stål med handtag i plast. Hushållssaxen tål maskindisk.
  209,00 kr
Fallande ordning