Laddar

Blodtrycksmätare

5 artiklar
Fallande ordning
 1. Withings blood pressure monitor
  Withings blodtrycksmätare
  Withings blodtrycksmätare är helautomatisk och mäter ditt blodtryck snabbt. Blodtrycksmätaren sparar resultatet i din iPad, iPhone eller iPod Touch samt sänder informationen till Withings server så att du enkelt kan komma åt dina mätvärden från en webbrowser. I slutet av mätningen visas mätvärdena med systoliskt och diastoliskt blodtryck samt puls och sparas automatiskt i din iPad, Iphone eller iPod Touch. Mätningarna sparas även med angivelse om när de gjordes så att du enkelt kan följa resultaten vid olika tider på dygnet. Åtkomst till dina resultat med möjlighet att visa diagram etc sker antingen via din apparat som börjar på i eller via inloggning på ditt konto online som du kan göra från både PC och Mac datorer. Du kan kombinera mätaren med Withings WiFi personvåg och följa bägge produkternas mätresultat online. Observera att blodtrycksmätaren till skillnad från WiFi vågen bara kan kopplas till en iPad, iPhone eller iPod Touch (iOS 3.0 eller högre). Withings blodtrycksmätare är även perfekt när du vill koppla dina resultat till Google Health™ eller Microsoft® Health Vault™ OBS Kopplingen passar ej till den nya iPhone 5. Var säker på att du inte har den nya lilla kopplingen från Apple - den passar INTE.
  1 495,00 kr
 2. Blood pressure meter BC 58
 3. Buy blood pressure monitor BM 44
  Blodtrycksmätare Beurer BM 44
  Beurer BM 44 är en helautomatisk blodtrycksmätare för mätning på överarmen. Den indikerar högt eller lågt blodtryck enligt WHO (Världshälsoorganisationen) standard på en stor LCD display. Den har även Beurers arytmi funktion för att upptäcka potentiell oregelbundenhet i hjärtverksamheten. Givetvis ger den exakt svar på ditt systoliska och diastoliska tryck – allt med bara ett knapptryck.
  689,00 kr
 4. Buy blood pressure monitor Beurer
  Blodtrycksmätare för handled Beurer BC20
  Den här blodtrycksmätaren från Beurer har fått Tyska Samfundet för Hypertonis sigill vilket försäkrar produktens kvalitet. Beurer BC20 är en blodtrycksmätare som är mycket enkel att använda och ger en helautomatisk mätning. Den stora LCD displayen gör den lätt att avläsa. Blodtrycksmätaren signalerar vid mätfel och har minneskapacitet för 60 mätningar. Följ ditt blodtryck med hjälp av Beurer BC20!
  589,00 kr
 5. Buy wrist blood pressure monitor Beurer BC60
  Blodtrycksmätare handled Beurer BC 60
  Kvalitetsprodukt som automatiskt mäter blodtrycket och har Beurers patenterade viloindikator för korrekt resultat. Blodtrycksmätaren fastställer att du är i viloläge innan mätning sker och säkerställer därmed en rättvis mätning. Två personers resultat kan sparas med 60 minnesplatser per person. Stor och lättläst display som även visar WHO (Världshälsoorganisationen) skala för högt/lågt blodtryck. En inbyggd sensor känner av om blodtrycksmätaren inte fungerar korrekt eller om det fanns störningar under mätningen. Vi rekommenderar Beurer BC 60 om du vill mäta ditt blodtryck på handleden.
  595,00 kr
Fallande ordning