Rollator Let’s Go Out Silver/Beige

2 795,00 kr

Utomhusrullator Let’s Go Out från Trust Care. Den här utomhusmodellen har modern design samtidigt som den är mycket användarvänlig. De stora hjulen gör denna rullator lätt att svänga med, och att komma uppför exempelvis en trottoarkant blir också lättare. Vikten är endast 6,2 kg och de flesta andra modeller väger 8-10 kg eller mer.

3 i lager

Artikelnr: TC006 Kategori:

Beskrivning

Bakhjulen har inbyggd fjädring vilket bidrar till mycket bra komfort. Notera även skärmarna över bakhjulen vilka skyddar mot smutsstänk och bidrar tillden eleganta designen. Det finns givetvis en sits att vila på, och som dessutom är snyggt formgiven i konstläder vilket gör den slitstark och vattentålig. Handtagen är ergonomiskt utformade i mjukt gummi och kan ställas mellan 78 och 96 cm höjd. Bromsarna kan låsas i parkeringsläge för ökad säkerhet. Lets Go Out är hopfällbar och blir då endast 18-19 cm bred och den vilar även hopfälld på alla fyra hjulen.

Förutom bra funktioner har denna rullator en mycket intressant design, där Trustcare tänkt på många olika detaljer som exempelvis att bromsvajrarna är inbyggda och inte sticker fram. På vissa modeller kan de ibland upplevas som att de är i vägen för användaren när man skall sitta ner på sitsen etc. Trust rollatorer som Let’s Go Out har mycket hög kvalitet, men har samtidigt förhållandevis lågt pris jämfört med andra rullatorer för utomhusbruk av motsvarande kvalitet.

Väskan till Let’s Go Out är tillbehör och kan köpas här i vår butik.

Testad och godkänd.
Let’s Go Out är testad enligt ISO 11199-2:2006 och godkänd för personer upp till 130 kg kroppsvikt samt CE- märkt.

Mått och vikt Let’s Go Out

Handtag 78 – 96 cm
Sitthöjd 59,5 cm
Längd 67 cm
Bredd 59,5 cm
Vikt 6,2 kg
Framhjul 24,5 cm
Bakhjul 20 cm