Rollator Let’s Go Out Silver/Beige

2 895,00 kr

Utomhusrullator Let’s Go Out från Trust Care. Den här utomhusmodellen har modern design samtidigt som den är mycket användarvänlig. De stora hjulen gör denna rullator lätt att svänga med, och att komma uppför exempelvis en trottoarkant blir också lättare. Vikten är endast 6,2 kg och de flesta andra modeller väger 8-10 kg eller mer.

3 i lager

Artikelnr: TC006 Kategori:

Beskrivning

Trustcare Let’s Go Out Silver/Beige – utomhusrullator med modern design

Trustcare är ett svenskt företag som utvecklat rullatorer under många år. De har alltid modern design, hög kvalitet och genomtänkta funktioner.

Rullatorn Let’s Go Out har en låg vikt om endast 6,1 kg vilket gör den lätt att hantera samt lyfta in i exempelvis en bil när så behövs. Trots sin låga vikt är det en mycket stabil utomhusrullator. De stora hjulen gör det lättare att komma upp för trottoarkanter.

Mycket lätt att fälla ihop

Du fäller enkelt ihop rullatorn, och den blir då endast 20 cm djup. Den står dessutom upprätt av sig själv i hopfällt läge. Detta gör det enkelt att lyfta rullatorn i- och ur en bil, speciellt också tack vare den låga vikten. Förvaring i en trång hall blir ju också betydligt enklare.

Ergonomi hos Let’s Go Out

Sitsen är godkänd för en vikt hos brukaren upp till 130 kg. Den är gjord i konstläder som bidrar till den moderna och snygga designen. Handtagen är ergonomiskt utformade, och kan ställas in mellan 78 och 96 cm höjd vilket gör att rullatorn kan användas av de allra flesta.

Ytterligare funktioner

Let’s Go Out kan utrustas med ryggstödsband för ytterligare stöd när du sitter ned. Det går även att fästa en kryckhållare på rullatorn. Ytterligare tillbehör är resebag som skyddar rullatorn mot repor etc vid resor, samt 2-pack lampor för att bättre synas i mörker.

En smart funktion är att Let’s Go Out har väska som tillbehör, istället för korg eller annat fast monterat förvaringsutrymme. Väskan hängs enkel på ett par krokar under sitsen, och kan alltså tas med om du lämnar rullatorn.

En gummifjädring på bakhjulen vilket Let’s Go Out var först med ger en skönare gång på ojämnt underlag. Bakhjulen har även stänkskärmar vilket hjälper till att skydda dina kläder vid regn och slask.

Bromsarna är effektiva och kan låsas i fast läge – parkeringsläge, vilket är mycket viktigt då du exempelvis skall sätta dig på sitsen. Vajrarna spänns enkelt vid behov och löper inuti rullatorns ram, så de syns inte vilket bidrar till den moderna designen.

Du fäller enkelt ihop rullatorn med en hand, genom att dra i sitsen, som har ett hål för detta.

Leverans

Rullatorn levereras klar att använda, inget montage behövs.

Vi levererar alla rullatorer fraktfritt inom Sverige. Leveranstiden är normalt 1-2 arbetsdagar vid leverans till utlämningsställe. Hemleverans mot avgift tar ytterligare 1-2 dagar.

Specifikationer Let’s Go Out

Framhjul – diameter24,5 cm
Bakhjul – diameter19,5 cm
Vikt kg6,1 kg
Bredd58,5 cm
Längd67 cm
Sitsens höjd59,5 cm
Höjd på handtagFrån 78 till 96 cm

Let’s Go Out är testad enligt ISO 11199-2:2005 och godkänd för brukare upp till 130 kg kroppsvikt samt CE- märkt.