Rollator Let’s Go Out Silver/Svart

2 895,00 kr

En rollator för utomhusbruk från svenska Trust Care. Fantastisk design samt lätt och smidig med en vikt om endast 6,2 kg där de flesta andra rollatorer väger 8-10 kg. De stora hjulen gör det lätt att svänga och komma över trottoarkanter och liknande små hinder. Bakhjulen har inbyggd fjädring för extra komfort på alla underlag och skärmar som skyddar mot smutsstänk och bidrar till den eleganta designen.

3 i lager

Artikelnr: TC005 Kategori:

Beskrivning

Trust Let’s Go Out är en produkt med samma höga kvalitet som inomhusrollatorerna från Trustcare, och vi rekommenderar den för sin användarvänlighet och design.

Handtagen är ergonomiskt utformade i mjukt gummi med inbyggt stöd för handen. De kan ställas mellan 78 och 96 cm höjd för att passa många olika kroppslängder. Bromsarna kan låsas för parkeringsläge. Sitsen är gjord av konstläder och är snyggt formgiven, vattentålig och slitstark. Rollatorn är 59,5 cm bred men med ett enkelt grepp fäller du ihop den till 18-19 cm bredd vilket gör den lätt att ta med exempelvis i en bil. Designen är mycket modern och ett exempel på all tanke som ligger bakom är att bromsvajrarna är inbyggda, och är inte i vägen för dig som de ofta kan vara på andra rullatorer.

Väskan till Let’s Go Out är tillbehör och du kan köpa den här i vår butik.

Testad och godkänd.
Let’s Go Out är testad enligt ISO 11199-2:2006 och godkänd för personer upp till 130 kg kroppsvikt samt CE- märkt.

Mått och vikt Let’s Go Out

Handtag 78 – 96 cm
Sitthöjd 59,5 cm
Längd 67 cm
Bredd 59,5 cm
Vikt 6,2 kg
Framhjul 24,5 cm
Bakhjul 20 cm