Rollator Trustcare Röd

2 249,00 kr

Rullator för inomhusbruk från Trustcare. Modellen Let’s Go rekommenderar vi mer än gärna till våra kunder. En rullator som är lätt att hantera, svänger smidigt runt hörn och har ett format som gör att den ofta kan tas med in i trånga kök, badrum och toaletter där andra rollatorer ibland är för stora.

Artikelnr: TC003 Kategori:

Beskrivning

Vi har många kunder som ibland har svårt att välja inomhusrullator och då rekommenderar vi gärna denna modell då den har många fördelar med sin smidighet, bricka och bromsfunktion. Du kan fälla ihop rullatorn och den förvaras fortfarande stående på alla fyra hjulen. Den är förhållandevis lätt att ta med på en bilresa tack vare sitt kompakta format. Detta är ett mycket bra gånghjälpmedel om du söker efter ett stöd och ökad säkerhet i vardagen.

Brickan som följer med köpet är bra att ha då du lätt tar med dig något att dricka och dagstidningen till din favoritplats hemma. Du kan bromsa med bara en hand tack vare ett enda långt bromshandtag som löper parallelt med handtaget du håller i. Let’s Go har mycket hög kvalitet och en modern och funktionell design.

Rullator Let’sGo är testad enligt ISO 11199-2:2006 och godkänd för personer upp till 100 kg kroppsvikt samt CE-märkt.

Mått och vikt Let’s Go:

Handtag 78-90 cm
Brickhöjd 68cm
Längd 63cm
Bredd 54cm
Vikt 6,5kg