Rollator Trustcare Silver/Svart

2 249,00 kr

Rullator Let’s Go från Trust Care Sverige ger dig hög kvalitet och fantastisk modern design. Ibland behövs extra säkerhet och stöd i vardagen och då rekommenderar vi gärna denna produkt. Rullatorn har ett handtag för bägge händerna där bromshandtaget löper parallelt vilket gör att du kan bromsa med bara en hand, och bromsningen sker då på bägge hjulen samtidigt. Bromshandtaget fungerar även som parkeringsbroms.

Slut i lager

Artikelnr: TC004 Kategori:

Beskrivning

En bricka som medföljer är utmärkt att placera något att dricka och en bok på. Du tar dem enkelt med dig till din favoritplats hemma. Rullatorn är lätt och mycket smidig att använda, den är kompakt och svänger enkelt runt hörn etc. Den är ofta lättare att ta med i trånga utrymmen jämfört med andra inomhusmodeller, exempelvis i små kök, toaletter och badrum.

När du vill ta den med dig på en resa eller förvara den i ett hörn så kan du enkelt fälla ihop den. Den förvaras enklast stående på de fyra hjulen – även i hopfällt läge. När rullatorn är uppfälld säkras den med en liten spärr.

Let’s Go är testad enligt ISO 11199-2:2006 och godkänd för personer upp till 100 kg kroppsvikt samt CE-märkt.

Mått och vikt Let’s Go

Handtag 78-90 cm
Brickhöjd 68cm
Längd 63cm
Bredd 54cm
Vikt 6,5kg