Rullator Let’s Dream Sunset

2 595,00 kr

Slut i lager

Artikelnr: TC031 Kategori:

Beskrivning

Inomhusrullatorn Let’s Dream från Svenska Trustcare i härlig färg

Let’s Dream är en vidareutveckling av Let’s Go som bevisat sin duglighet i över 10 år och fler än 300,000 sålda exemplar globalt. En härlig svensk designsuccé.

Sunset är en orangemetallic färg som känns mycket modern och rullatorn ger samma höga kvalitetsintryck som övriga produkter från Trustcare.

Användarvänlig rullator

Let’s Dream är endast 55 cm bred vilket gör att den är lättmanövrerad, samtidigt som den inte gör avkall på stabilitet. Du kommer lättare igenom dörröppningar, ställer den åt sidan i badrummet etc. Den låga vikten om endast 6,5 kg bidrar också till användarvänligheten genom att tillsammans med det speciellt utformade avlånga handtaget göra det enklare att styra och bromsa rullatorn med endast en hand.

Vikten gör ju även att den blir lättare att lyfta vid exempelvis transporter, in i en bil, men också om du har trösklar inomhus som du behöver passera med rullatorn.

Gummihjul med kullager.

Speciellt utformat handtag och broms

Let’s Dream har ett avlångt handtag istället för två handtag. Samma sak är det med bromshandtaget, ett långt som löper parallellt med handtaget och som bromsar bägge bakre hjulen samtidigt när du drar åt handtaget. Detta gör det enklare att manövrera rullatorn med en hand. Handtaget är klätt med ett mjukt skumgummi som är skönt att hålla i.

Du kan givetvis låsa bromsarna genom att trycka handtaget nedåt – vilket är viktigt då du vill sitta ned, eller använda rullatorn som stöd när du skall ställa dig upp etc.

Handtaget kan ställas mellan 83-95 cm höjd så att rullatorn passar de allra flesta.

Hopfällbar och tillbehör till Let’s Dream

Du fäller enkelt ihop rullatorn när du vill ställa den åt sidan, eller lasta in den i en bil. Den blir då endast 28 cm djup och tar då långt mindre plats. Den står av sig självt på de fyra hjulen när den är hopfälld.

Som tillbehör medföljer en bricka vilket du kan ta med dig en måltid på. Du kan även vända rullatorn emot dig när du sitter ned och använda brickan som ett litet bord.

Den praktiska tygkorgen är ett extra tillbehör som du kan köpa till. Den fästs på ramen som brickan ligger på, och hänger alltså under brickan. Tygkorgen kan sitta kvar på rullatorn när du fäller ihop den.

Seniortoo är auktoriserade återförsäljare av Trustcare produkter sedan 2011. Vi rekommenderar mer än gärna deras produkter till våra kunder då de håller hög kvalitet och är genomtänkta med hänsyn till dig som användare.

Let’s Dream är testad och godkänd enligt ISO 11199-2:2005 för upp till 100 kg brukarvikt.

Vi levererar Let’s Dream fraktfritt till närmaste utlämningsställe.

Teknisk information

Let’s Dream levereras med 12 månaders garanti.

Rullatorn levereras färdigmonterad i kartong, och är klar att användas. Bruksanvisning hittar du också i kartongen.

Brickan ingår i leveransen.

Handtagens höjd är ställbar mellan 83-95cm

Bredd 55 cm

Hjulstorlek 15 cm

Brickans höjd 68 cm

Max last bricka: 5 kg

Max last korg: 3 kg (tillbehör, ingår ej med rullatorn)

Vikt: cirka 6,5 kg

Mått hopfälld: H 98 x L 28 x B 55 cm.

Let’s Dream är testad enligt ISO 11199-2:2005 och godkänd för en användarvikt 100 kg, samt CE-märkt.

Leverans

Vi levererar din rollator fraktfritt till närmaste utlämningsställe. Du kan även köpa till en extratjänst för hemleverans, du väljer i sådant fall detta i kassan, innan du betalar.

Rollatorn levereras i kartong med total vikt om drygt 8 kg. Om du beställt leverans till ett ombud så kan det vara bra att den hämtas med bil då detta är en inomhusrullator som inte lär lämplig för utomhusbruk.

Rollatorn lyfts ur kartongen och fälls enkelt ut. Om du har svårt att lyfta så kan det vara bra att en annan person hjälper dig att ta ut rollatorn ur kartongen.

Inget montage behövs, ställ in rätt höjd på handtaget, kontrollera att bromsarna tar som de skall och rollatorn är klar att använda. Om bromsvajrarna behöver spännas är det enkelt att utföra. Följ bara instruktionen – vi får i princip aldrig samtal om svårigheter att påbörja användningen av rollatorer från Trustcare.