Trust rollator Let’s Fly röd

3 895,00 kr

NYHET – Rullator Let’s Fly kommer till Sverige i höst! Let’s Fly är en ny rullator från Trustcare med elegant och modern design. De stora framhjulen gör det enkelt att ta sig uppför trottoarkanter samtidigt som bakhjulen har en inbyggd fjädring för mjukare gång. Let’s Fly väger endast 6,1 kg tack vare att ramen är helgjuten i Aluminimum, vilket gör den mycket smidig att använda, fälla ihop och lyfta in i exempelvis en bil.

Trust Let’s Fly är en rollator med mycket hög kvalitet och vi rekommenderar dem varmt!

Artikelnr: TC016 Kategori:

Beskrivning

Röd rullator Trustcare
Snygg röd rullator från Trustcare

Bakhjulen har en inbygg upphängning av gummi vilket fjädrar hjulen och ger en skönare gång på ojämn mark. Vad vi vet så är Trustcare den första tillverkaren som har denna funktion på en rullator.

Rollatorns sits är tillverkad av konstläder, och har en vit söm som följer kanten. Konstlädret gör den slitstark och vattentålig. I mitten av sitsen finns ett hål som du greppar tag i när du behöver fälla ihop rollatorn. Och vi vill tillägga att det är mycket enkelt!

För att passa de flesta användare är det viktigt att du köper en rollator där handtagens höjd kan justeras. På Let’s Fly kan du ändra höjden på handtagen i intervall mellan 78 och 96 cm. En spärr under sitsen låser Go Out i utfällt läge, och när du vill fälla ihop den lyfter du i sitsen vilket frigör spärren. Det är mycket enkelt att fälla ut denna rullator genom att trycka sitsen nedåt. Väskan som kan köpas som tillbehör fästs enkelt under sitsen på två hakar.

Trust Let’s Fly har en formgjuten ram helt i aluminium vilket ger den mycket hög styrka, förutom den moderna designen. CE godkänd för användare upp till en vikt om 130 kg!

Det finns flera tillbehör till Lets Fly som du givetvis hittar här hos oss. Väska, bricka, kryckhållare och ryggstödsband kan du enkelt lägga till din order.

Ett års garanti och levereras färdigmonterad i kartong och är klar att användas. Bruksanvisning hittar du ockå i kartongen.

Handtagens höjd är ställbar mellan 78-96cm
Handtagens avstånd 41 cm
Längd 64 cm
Bredd 58 cm
Vikten är låga 6,1 kg

Testad enligt ISO 11199-2:2006 och godkänd för en användarvikt 130 kg, samt CE-märkt.