Trust rollator Let’s Fly Vit

3 895,00 kr

Ny modell – Rollator Trust Let’s Fly kommer till Sverige i höst! Let’s Fly är en ny modell från Trustcare med elegant och modern design. De stora framhjulen gör det enkelt att ta sig uppför trottoarkanter samtidigt som bakhjulen har en inbyggd fjädrande upphängning av gummi för mjukare gång. Let’s Fly väger endast 6,1 kg tack vare att ramen är helgjuten i aluminimum. Den låga vikten ihop med de stora framhjulen gör den mycket enkel att använda, fälla ihop och lyfta in i en bil.

Artikelnr: TC017 Kategori:

Beskrivning

Bakhjulen på denna rollator har en inbygg upphängning av gummi vilket fjädrar hjulen och ger en skönare gång på ojämn mark. Vad vi vet så är Trustcare den första tillverkaren som har denna funktion på en rollator.

Sitsen är tillverkad av brunt konstläder och har en vit söm som följer kanten. Konstlädret gör den slitstark och vattentålig. I mitten av sitsen finns ett hål som du greppar tag i när du vill fälla ihop rollatorn. Och vi vill tillägga att det är mycket enkelt att både fälla ihop och fälla ut denna modell!

För att passa de flesta användare är det viktigt att du köper en modell där handtagens höjd kan justeras. På Let’s Fly kan du ändra höjden på handtagen i intervall mellan 78 och 96 cm. En spärr under sitsen låser Lets Fly i utfällt läge, och när du vill fälla ihop den lyfter du i sitsen vilket frigör samma spärr. Det är enkelt att fälla ut Let’s Fly genom att trycka sitsen nedåt. Väskan som kan köpas som tillbehör, fästs enkelt under sitsen på två hakar.

Let’s Fly har en formgjuten ram helt i aluminium vilket ger den en vikt om endast 6,1 kg exklusive väska och andra tillbehör. Den är CE godkänd för användare upp till en vikt om 130 kg!

Det finns flera tillbehör till Let’s Fly som du givetvis hittar här hos oss. Väska, bricka, kryckhållare och ryggstödsband kan du enkelt lägga till din order.

Let’s Fly har ett års garanti. Den levereras färdigmonterad i kartong och är klar att användas. Bruksanvisning hittar du ockå i kartongen.

Handtagens höjd är ställbar mellan 78-96cm
Handtagens avstånd mellan varandra är 41 cm
Längd 64 cm
Bredd 58 cm
Vikt: 6,1 kg

Let’s Fly är testad enligt ISO 11199-2:2006 och godkänd för en användarvikt 130 kg, samt CE-märkt.