Trust rullator Let’s Fly grå

3 895,00 kr

NYHET – Rullator Trust Let’s Fly! Let’s Fly är en ny rullator från Trustcare med elegant och modern design. De stora framhjulen gör det enkelt att ta sig uppför trottoarkanter samtidigt som bakhjulen har en inbyggd fjädring för mjukare gång. En rullator med mycket hög kvalitet!

Let’s Fly väger endast 6,9kg tack vare att ramen är helgjuten i aluminimum, vilket gör rullatorn mycket smidig att använda, fälla ihop och lyfta in i exempelvis en bil.

Artikelnr: TC018 Kategori:

Beskrivning

Bakhjulen har en inbygg upphängning av gummi vilket fjädrar hjulen och ger en skönare gång på ojämnt underlag. Vad vi vet så är Trustcare den första tillverkaren som har denna funktion på en rullator. I mitten av sitsen finns ett hål som du greppar tag i när du vill fälla ihop rollatorn. Och vi vill tillägga att det är mycket enkelt att både fälla ihop och fälla ut denna modell!

För att passa de flesta användare är det viktigt att du köper en modell där handtagens höjd kan justeras. På Let’s Fly kan du ändra höjden på handtagen i intervall mellan 77 och 91 cm. En spärr under sitsen låser Lets Fly i utfällt läge, och när du vill fälla ihop den lyfter du i sitsen vilket frigör samma spärr. Det är enkelt att fälla ut Let’s Fly genom att trycka sitsen nedåt.

Väskan på bilden kan köpas som tillbehör, fästs enkelt under sitsen på två hakar. Det finns en speciell väska till Let’s Fly men även väskan till Let’s Go Out passar.

Let’s Fly har en formgjuten ram helt i aluminium vilket ger rullatorn en vikt om endast 6,9 kg exklusive väska och andra tillbehör. Den är CE godkänd för användare upp till en vikt om 130 kg!

Det finns flera tillbehör till Let’s Fly som du givetvis hittar här hos oss. Väska, kryckhållare, ryggstödsband och transportväska kan du enkelt lägga till din order.

Trust rullator Let’s Fly har ett års garanti. Den levereras färdigmonterad i kartong och är klar att användas. Bruksanvisning hittar du också i kartongen.

Handtagens höjd är ställbar mellan 77-91cm

Handtagens avstånd mellan varandra är 41 cm

Längd 66,5 cm

Bredd 58 cm

Bredd ihopfälld 20 cm

Vikt: 6,9 kg

Rullator Trust Let’s Fly är testad enligt ISO 11199-2:2006 och godkänd för en användarvikt 130 kg, samt CE-märkt.